Oktoberfest 2018

OKTOBERFEST

Så er det tid til årets Oktoberfest, så er du til øl i literkrus, tyske schlagere, mænd i lederhosen og kvinder i farverige kjoler, så skal du da helt sikkert med til vores Oktoberfest.

 

Oktoberfesten afholdes Lørdag 6. oktober 2018 kl. 17:15 – 01:00 i Landbyhuset i Gyrstinge,

Gyrstinge Bygade 36, 4100 Ringsted

 

 

 

 

Underholdning

Günther Krautseppl og band – spiller tysk partymusik og har et meget bredt repertoire.

 

Ud over partymusikken, bliver der også fyret godt op under rigtig mange kendte Oldies but Goodies" - Når Günther’s Band spiller lyder det som et helt tyrolerorkester, og der bliver sat gang i publikum med masser af fællessang og andre aktiviteter.

 

DJ Heine vil i løbet af aftenen spille de velkendte schlagerhits og fællessange, og sørge for at i alle skåler og kommer hinanden ved.

 

Menu

Forret: Snackfade med div. pølser/skinker

Hovedret: Spareribs marineret i øl og barbecue, Mini smørstegte Schnitzler med sauerkraut og

smørsovs, Okseculotte med sky sauce, Bratwurst m/sennep og ketchup, Grillede petit kartofler m/friske krydderurter, Bagte kartofler, Coleslaw - frisk og fedtfattig salat m/reven hvidkål og gulerødder, Pastasalat m/ærter, gulerødder, karry og kylling, Stor salat bar med 6 forskellige toppings samt dressing, Baguettes og smør

Dessert: Der serveres lun æbletærte med creme fraiche, kaffe og te.

 

Bordplan

Hvis I er flere personer, der har købt billetter individuelt, men som gerne vil sidde i samlet selskab, skal I gøre følgende:

Send en email til fest@gyrstingeif.dk med jeres billetnumre, antal personer og skriv samtidig hvilket navn I vil identificeres med. I vil efterfølgende modtage en mail med nærmere information.

 

Pris: 375,- kr. ekskl. gebyr

 

Billetter kan købes på Billetto.dk eller ved henvendelse til festudvalget i Gyrstinge IF på mail: fest@gyrstingeif.dk eller på tlf. 28992729 fra den 1. april 2018.

 

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser. Ret til ændringer forbeholdes.

 

FØLG OS PÅ NETTET

GYRSTINGE IF

 

c/o Lars Overholdt

Høtoften 12

4100 Ringsted

Tlf. 60 63 41 91

Email. formand@gyrstingeif.dk